De är otroligt mäktiga så gör dem inte för stora!
Recept:
(kommer härifrån)
5g Espresso pulver
40ml Kahlua
250g Mascarpone
45g Farinsocker
45g Floursocker
1tsk vaniljsocker
1 tårtbotten Devils food cake
Gör såhär:
Gör såhär:
- blanda espresso, kahlua och farinsocker i en skål
- i en anna skål blandar du mascarpone, floursocker och vanilj tills de blandats väl och konsistensen är krämig.
- blanda ihop de två massorna. Ställ åt sidan.
- smula tårtbottnet (kolla hur Bakerella gör det) och blanda de med kaffe/ost massan.
- Rulla till passliga bollar och ställ svalt.
Till dekorationerna har jag valt att bara doppa de svala bollarna i god smält mörk choklad och ringlat över lite vitchoklad. Chokladena har jag smält över vattenbad.
Då du använder choklad till att doppa cake pops/balls i så tillsätt lite cocosfett vid smältnings processen så blir massan lite lösare och lättare att arbeta med.
Varför inte variera bollarna med att inte doppa dem i choklad utan lägg dem i ett fint martiniglas, toppa med lätt vispad grädde och smula över t.ex. lite Dops kex och du har en mumsig dessert...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar